Használtautó-tesztelés viccesen

Carogó

Carogó

Bemutatkozás és az első teszt

2014. november 22. - Mr. Pé

Üdv mindenkinek!

Aki véletlenül erre az oldalra tévedt, azt gondolhatja, hogy na, még egy szar autós blog, valami szerencsétlen mániákus tobzódása. Nem. Korántsem. Aki pedig abban a hiszemben kattintott, hogy orosz aszfaltbetyárokat nézzen, ahogy szétverik egymás autóját, azok sem nyertek. Sőt, még Ferrarikat legyorsuló, rommápimpelt Kispolszkik sem lesznek.

Lesznek viszont autókról szóló bejegyzések. Hétköznapi kocsikról szólók. Olyanokról, amik tényleg most szaladgálnak az utakon, nem öt év múlva fognak, amikor majd használtan, lerúgva meg tudja venni őket az átlagautós. Ez utóbbi állatfaj autója ugyanis jelenleg átlagosan 14 éves. Ebből az is következik, hogy nem lesznek új autókról szóló bejegyzések. Egyrészt, mert nem férek hozzá új autókhoz, másrészt mert nem látom értelmét, éppen elegen foglalkoznak ezzel. Emellett azt akarom a kommentekben (ha lesznek) olvasni, hogy bakker, nekem is/anyámnak is/ az unokanagykabátomnak is ilyenje van, és nem azt, hogy anyád, de jó lenne egy ilyen, nem baj, majd tíz év múlva.

Használtautók lesznek tehát, azok közül is nem feltétlenül megkímélt példányok. Lesz ilyen is, olyan is, ahogy a gazdáik között is volt ilyen is, meg olyan is.

A bejegyzés trackback címe:

https://igaziauto.blog.hu/api/trackback/id/tr856923995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása